Wij zijn Titanium


drs. Patrick Blom

Vanaf 1994 begeef ik mij in de financiële wereld. Voor enkele financiële organisaties ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest als beleggingsadviseur, vermogensbeheerder, relatiemanager en vanaf 2012 ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen family office. 

In 2005 stuitte ik voor het eerst op de “permanente portefeuille strategie”. In deze strategie komt alles samen waar ik altijd al naar op zoek was: eenvoud, duidelijkheid en toegevoegde waarde voor klanten. Door de jaren heen heeft deze strategie mij niet meer losgelaten en heb ik de mogelijkheid genomen om deze strategie verder door te ontwikkelen. 

Dit heeft uiteindelijk geleid tot Titanium Vermogensbeheer. 

Het is dan ook een groot plezier en uitdaging om nu samen met Jeremy, Titanium Vermogensbeheer een blijvende plaats in het financiële landschap te geven, waarbij zowel het dienen van het klantbelang als de klantbeleving centraal staan. Hiernaast geldt als uitgangspunt om het vermogensbeheer / de dienstverlening, eenvoudig, effectief en efficiënt aan te bieden aan onze relaties. 

Op basis van ervaringen, voortschrijdende inzichten en onze overtuiging zijn wij gekomen tot het aanbieden van deze beleggingsstrategie. Deze onderscheidende beleggingsstrategie, die wij nog niet eerder in de markt zijn tegen gekomen, hebben wij vervolgens onafhankelijk en deskundig laten toetsen, om niet over één nacht ijs te gaan. Dit zullen wij vervolgens jaarlijks blijven doen om Titanium Vermogensbeheer en onze strategie, de toegevoegde waarde voor u te laten behouden. 

Wij bieden deze beleggingsstrategie aan een exclusieve doelgroep aan met daarbij een persoonlijke klantbeleving op hoog niveau. Doelstelling is dat wij onze relaties meer tijd, meer rust en meer rendement bieden. Zodat zij zonder zorgen in staat zijn om comfortabel te kunnen genieten. 

Privé heb ik, samen met mijn vrouw en kinderen, in 2017 de Randstedelijke drukte ingeruild voor de rust en de ruimte van Zeeland en het goede leven van Brabant. Hiermee hebben wij ook op deze wijze tijd, rust en rendement weten te realiseren. 


mr. Jeremy de Ruijter MFP

Sinds 1997 ben ik werkzaam geweest als relatiemanager voor diverse organisaties in de financiële dienstverlening. Het betreft mijns inziens een mooie dubbelrol, aan de ene kant ben je in de markt de vertegenwoordiger van de financiële organisatie en aan de andere kant ben je binnen de organisatie de belangenbehartiger van je klanten.

Vanuit een sterk besef dat klanten/relaties zowel mijn salaris als dat van collegae ‘betaald hebben’ heb ik mij altijd stevig ingezet om de belangen van klanten/relaties naar eer en geweten te dienen. Het is mij nu dan ook een groot plezier en uitdaging om zelf, samen met Patrick, de organisatie van Titanium Vermogensbeheer vorm te geven, waarbij het dienen van zowel klantbelang als de klantbeleving centraal staan.

Hiernaast geldt als uitgangspunt om het vermogensbeheer/de dienstverlening eenvoudig, effectief en efficiënt aan te bieden aan onze relaties. Op basis van ervaringen en voortschrijdende inzichten, van zowel Patrick als van mij, zijn wij gekomen tot het in de markt zetten van de ‘permanente portefeuille strategie’. Dit betreft een onderscheidende beleggingsstrategie, die wij nog niet eerder in de markt zijn tegen gekomen.

Deze hebben wij vervolgens onafhankelijk en deskundig laten toetsen, om niet over één nacht ijs te gaan. Dit zullen wij jaarlijks doen om ons en onze strategie te blijven toetsen en scherp te houden. Wij bieden deze beleggingsstrategie aan een exclusieve doelgroep aan, met daarbij een persoonlijke klantbeleving op hoog niveau. Doelstelling is dat wij onze relaties meer tijd, meer rust en meer rendement bieden. Zodat zij zonder onnodige financiële zorgen in staat zijn om comfortabel te genieten.

Naast deze zakelijke uitdaging breng ik graag mijn vrije tijd door met mijn gezin, vrienden en familie. Bij voorkeur onder het genot van een lekker hapje en drankje. Samen met mijn vriendin heb ik het plezier en uitdaging van de opvoeding van onze twee dochters, die inmiddels beide op de basisschool zitten.

Met vrienden en relaties mag ik graag mijn sportieve uitdaging aangaan op de golfbaan.